Jun 2015 - Ceritaejoy
10:06 PTG

Tak sempat update blog.

Tak sempat update blog |Sebenarnya ada banyak idea nak update, cuma tiada masa dan penat, Sekarang aku ada dekat ayutthaya thailand. Atas u...
4:45 PTG

Tak kemas apa-apa lagi!

Tak kemas apa-apa lagi! |Ha, betul-betul ni, langsung tak kemas apa-apa. Nak terbang ahad ni, maknanya tinggal esok je. Barang apa pun...
9:25 PG

Mari belajar bahasa jepun.

Mari belajar bahasa jepun |Bahasa jepun mudah dipelajari. Ini adalah kata rakan-rakan aku yang fasih di dalam menulis dan berbahasa jepun. ...
9:38 PG

1st Segment by Black Queen

Segmen:  1st Segment by Black Queen Kali ni nak join segmen dari black queen. Tapi segmen kali ini, minta kita ceritakan tentang sed...
Dikuasakan oleh Blogger.